.

.

Naušnice-privjesci od Pozlaćena mjed NOVICA 24k i Srebra 925 Sterling, Трехцветное Ravnotežu '

Naušnice-privjesci od Pozlaćena mjed NOVICA 24k i Srebra 925 Sterling, Трехцветное Ravnotežu '

HRK 80.49
Na skladištu

NOVICA zajedno s National Geographic surađuje s talentiranim dizajnerima-majstora širom svijeta, stvarajući fantastične uspomene za pamćenje.Naša je mantra - širiti sreću širom svijeta, tako da budite uvjereni - mi ćemo učiniti sve što je moguće da ste bili sretni klijenta.
O ovom proizvodu : Khun Boom razvija originalni naušnice, koje fasciniraju kao kontrast, tako i staloženost.Višeslojni naušnice s чеканной teksture su ručno izrađeni od pozlaćena mjed 24 karat, oksidirani srebra i od brušenog srebra.925 Srebro kuke i dijelovi za naušnica. komponente naušnica od pozlaćena mjed 24 karat.Naušnice veličine 1,5 "na 0,9".
O našem umjetniku : imam strast prema životu, umjetnosti i zlatar ukrasima.Rođen sam 1979. godine i odrastao u Чианге Mai.Moja mama je medicinska sestra, i imam mlađu sestru.Moji roditelji su se razveli kada sam imao pet, a moj otac je umro kad mi je bilo 12. Počela sam raditi u mladoj dobi, jer moja mama se morali nositi s kreditima zbog toga što je trebao osigurati moju sestru i mene i drže nas u školu.Ja sam vrlo zahvalan za to, jer to mi je dalo veliko iskustvo i napravio sam bolji čovjek.Ja sam tako zahvalan svojoj majci za nju podršku za njegovo snažno srce i dušu, a i za ono što je ona tako dobro brinula o nama u djetinjstvu.Ponekad mi nedostaje moj otac, ali, bez obzira na sve to, shvatila sam da, što god se dogodilo, tvoja obitelj će biti s tobom, pružiti vam svu potrebnu podršku i ljubav.Nakon što je rođen u okruženju raznolike i bogate kulture chiang mai, ja sam se upoznao sa svijetom tradicionalne umjetnosti i običajima iz Kine i Jugoistočne Azije.To je doprinijelo mojoj ljubavi prema umjetnosti, koji je nastao u ranoj dobi i pretvoriti u doživotno strast za dizajn i izgradnju.Moja ljubav za umjetnost duboko se ukopala u moje osobnosti, i to je evidentno u brigu, ljubav i pažnju na detalj, koji sam stavio u mom svaki proizvod koji stvaram.Ja sam tako ponosna što sam тайка, i nadam se da dijele.

R

Najbolji prijedlozi u kategoriji