.

.

LeCaf Štitove za tijelo za taekwondo, Zaštita Grudi za Borilačke vještine, Oprema za Спарринга LeCaf22

LeCaf Štitove za tijelo za taekwondo, Zaštita Grudi za Borilačke vještine, Oprema za Спарринга LeCaf22

HRK 59.34
Na skladištu

Brand Le Caf
Molim vas recite mi o brandu Lecaf.To je cool?To je u porastu?Gdje se to prodaje?Stvarno, recite mi nešto o tom brandu.
Le Caf - korejska kompanija za proizvodnju sportske odjeće.Oni proizvode sportsku odjeću prilično dobre kvalitete i vjerojatno među nekoliko vodećih korejskih marki sportske odjeće.
Međutim, bilo bi korisno znati da je u Koreji prevladava mišljenje o modi, prema kojem strani / zapadni brandovi cijenjena iznad nacionalnih.Le Caf obično se smatra manje prestižni brand, nego strani (Nike, Reebok, Adidas).Kao rezultat toga, postoji neka vrsta granica popularnost, uspjeh ili strme faktor Le Cafs.
To je dobra obuća, krupan lik, ali nije jeftino, sa dobrim послепродажным uslugu i tako dalje.Po mom mišljenju, nosila sam nekoliko parova ih cipela, kada je bio mlađi.Oni se prodaju u trgovinama Lecaf ili robnim kućama u Koreji, pored Nike, Adidas i tako dalje.
Moje osobno nezadovoljstvo Le Caf je u tome da je cijela njihova filozofija dizajna, čini se vrti oko tankog oponašanje zapadne marke sportske odjeće, dopunjuje dinamičan logom, pola пикирующим, engleski brand i svima drugima - iako je to mnogo manje se odnosi na Lecaf, a mnogo više na korejske tvrtke.U svakom slučaju.Nadam se da ovo pomaže!.

R

Najbolji prijedlozi u kategoriji