.

.

WODFitters Ab Trainer Mat PRO - Mat vježba trbušne šupljine i jezgre, Torba za nošenje i eGuide - Podrška za donji dio leđa, Opće vježbe

WODFitters Ab Trainer Mat PRO - Mat vježba trbušne šupljine i jezgre, Torba za nošenje i eGuide - Podrška za donji dio leđa, Opće vježbe

HRK 96.30
Na skladištu

Spremni za transformaciju vaše mišiće i kralježnicu?
Jeste li umorni od sit-ups i скручиваний na ковриках za vježbe ili hladnim podovima teretani koji ne podržavaju vaše leđa?
Ako želite ojačati svoj oslonac i dobiti zavidan niz od šest predmeta, onda trebate dodati mat WODFitters Ab & Core Trener Mat u svoj fitness režim već danas!
Male, Ne Više
Zaboravite na standardne vježbe za gornji dio tijela, koji daju minimalne rezultate u poboljšanju vašeg grupe trbušnih mišića, jer napetost mišića neravnomjerno raspoređena i uglavnom pada na сгибатели bedra i noge.
Trening tepih WODFittters osigurava da se postupno pomiče iz komprimiranog odredbe u potpunosti растянутое, koristeći cijeli raspon pokreta i dobivanje koristi od vrhunske amortizacije kralježnice.
Čučnjeva, uvijanje i sve vježbe za mišiće cora, tisak i kose mišića izvode s lakoćom, što vam omogućuje povećati broj ponavljanja i brzo i bezbolno dovesti se u formu.
Nova Oprema Je Glavni u dvoranama diljem zemlje
Široko koristi kao najbolje pomoćno sredstvo pri učenju početnike stalak na rukama i отжиманиям, naš trening mat uzeo svijet fitnessa oluja.
Nabavite svoj omiljeni DVD s treninga i prakse, posvetite nekoliko minuta tijekom dana vježbe sa svojim novim tepih za tisak i kora i vidjeti kako je sa svakim zadovoljan ponavljanje povećava snagu vaših mišića kora i press postaju reljefni.
JOŠ UVIJEK STE PROČITALI?
Kliknite Dodaj u košaricu SADA, dok ne ponestane isporuke! .

R

Najbolji prijedlozi u kategoriji