.

.

Tuban Sportski Поясная torba za trčanje, Pojas za fitness za muškarce i žene, odgovara za telefone Iphone 6 Plus i Android-Torbica za

Tuban Sportski Поясная torba za trčanje, Pojas za fitness za muškarce i žene, odgovara za telefone Iphone 6 Plus i Android-Torbica za

HRK 91.68
Na skladištu

Pojas za trčanje Tuban - to je jedna od onih zgodnih, tanke, ravne поясных vrećice koje možete koristiti kao partner za trčanje, pojas za trkače, struka torbe za žene i muškarce, kao i struka torbe za bicikl ili pješačenje.
1) Vodootporan materijal lycra Mekša, ugodnija nego neopren, i ima visok rastom otpornost na vodu.
2) u Potpunosti podesiv elastičan pojas idealna za sadnju i trčanja bez da se oporavi.Pogodan za struka veličine od 26 "do 45".
3) Reflektirajuće munje 3m reflektirajuće munje za sigurnije zanimanje noću.
4) Прорезиненный priključak za slušalice Slušajte glazbu na svom elektroničkom uređaju, dok on ostaje zaštićen od kiše i znoja.
5) Izvrstan glavni džep-organizator sa organizatorom za odvajanje vašeg telefona od drugih vrijednih stvari.Plus dva ugrađenih utora za kreditne karte / osobne iskaznice.
6) Dva mini-branch I dvije dodatne torbe manje veličine za nošenje ključeva, zanimljivosti, poslastica za pse / paketa za smeće, lijekova i mnogo drugog.
7) Petlja za rad uređaja za mjerenje koraka petlje za nošenje vašeg rad uređaja za mjerenje koraka za hodanje i fitness
8) Nosite sa sobom mnogo različitih stvari : telefon, melodije, slušalice, ključevi, novac, kreditne kartice, putovnice, ulaznice, naočale, lijekove i sl.
9) Pogodno za velike telefone, pogodan za većinu pametnih telefona (5,0-6,0 cm), uključujući i i Phone 6 Plus.
10) Doživotno jamstvo!Ako je vaš pojas ne odgovara onome što govorimo, mi ga zamijeniti ili vratiti vam novac bez pitanja!
11) Dodatne koristi, ako ne želite ostaviti svoje vrijedne stvari u auto, ovaj pojas je odličan!Možete udobno i sigurno smjestiti u njemu svoje stvari.Koristite ga ako ste putnik, ili туристка i ne želite nositi sa sobom torbu.

R

Najbolji prijedlozi u kategoriji