.

.

Regulator napona Numerički Yeeco, Silazni Pretvarač istosmjerne struje, Podesiva naknada se Povećati Pretvarač napona, napajanje DC6-40V

Regulator napona Numerički Yeeco, Silazni Pretvarač istosmjerne struje, Podesiva naknada se Povećati Pretvarač napona, napajanje DC6-40V

HRK 37.74
Na skladištu

Mogućnosti proizvoda :
Raspon ulaznog napona : 6-40 U (ne više od 40 U, u suprotnom pogonski pretvarač ne uspije)
Spektar izlaznog napona : 0-38В
Izlazna snaga : 200 W
Izlazna struja : 8 A (molimo izbjegavajte kratkog spoja pri radu snage pretvarača)
Rezolucija postavke izlaznog napona : 0,1
Točnost mjerenja napona : (1 + 2 znamenke)
Veličina : 60 mm * 66 mm * 45 mm
Funkcija zaštite : Ugrađeni sklop za zaštitu od obrnutog polariteta ulaznog MOS-tranzistora, u obrnutom povezivanju oštećenja se ne događa.
Upute :
-Molimo vas da pažljivo provjerite oznake pored priključaka za ulaz/izlaz prije korištenja.
-Molim vas, provjerite oznaku pored gumbi modula pcb i funkciju svakog gumba prije početka rada.
1. Gumb za UKLJUČIVANJE / isključivanje za upravljanje izlaznim naponom.Izlazni napon po defaultu počinje kada uključite napajanje, jedan klik za isključivanje izlaz i još jedan pritisak za aktiviranje izlaza.
2. Gumb za ULAZ/ izlaz (lijevo od digitalnog cijevi).Koristi se za prebacivanje ulaznog ili izlaznog napona na digitalnom zaslonu.
3. Gumb SET za podešavanje izlaznog napona.Broja u decimalni разрядах izlazni napon na zaslonu će treptati nakon kratkog pritiska na gumb SET, a to znači da brojevi mogu biti instalirani u to vrijeme.Koristite tipke "+" /"-" na lijevoj strani kako biste povećali ili smanjili brojčanu vrijednost.Drugim riječima, to može povećati ili smanjiti, na određeno izlazni napon.
Još jedan klik na gumb SET, kako biste dovršili postavljanje decimalnih mjesta.U isto vrijeme cijeli brojevi počinju treperiti i možete početi postavljanje.Nakon završetka svih postavki ponovno pritisnite gumb SET botton, da biste izašli iz načina postavke.U svakom slučaju, silazni pretvarač automatski će izaći iz sustava kroz 6 sekundi.
Paket uključuje :
Silazni pretvarač 1x DC DC NC.

R

Najbolji prijedlozi u kategoriji