.

.

Полнолицевая Maska za ronjenje Easybreath Sklopivi Anti-UV Uho Ekvilajzer Pogled na more od 180 Panoramsko Zaštita od curenja, pregrijavanja,

Полнолицевая Maska za ronjenje Easybreath Sklopivi Anti-UV Uho Ekvilajzer Pogled na more od 180 Panoramsko Zaštita od curenja, pregrijavanja,

HRK 124.92
Na skladištu

? Priča proizvoda + Povijest marke ?
? Zar niste navikli roniti s maskom samo ustima?Jeste li zabrinuti o tome da voda može awash i запотеть tijekom ronjenja?
? Ne brini!Tim Sea ELF je razvio inovativni proizvod za početnike подводников i ronioce, ljubitelje!
? Možete disati pod vodom, isto tako prirodno, kao i na kopnu, tako da nikada nećete doživjeti gušenja u vodi!
? Zašto je naš brend zove Sea ELF?Nadamo se da ćete se osjećati kao morski vilenjak, koristeći našu laganu masku za ronjenje s disanjem!
Osnovne Informacije ? ?
? Struktura proizvoda
Okvir + Cijev + ventil : polipropilen (koji je otporan na pucanje i небьющемуся, a također osigurava trajnost maske).
Leće : ABS-smola (glatka i sjajna, ona pokazuje vam čisti i pravi morski svijet).
Brtva : silikagel (koji ne curi i nije toksičan, ali i pruža vam ugodan osjećaj, kako bi se izbjeglo gutanje vode pod vodom).
? Način pranja
Očistite masku svježom vodom nakon svake uporabe.Spustite ga u toplu slatke vode na nekoliko minuta nakon kupanja s maskom u more, kako bi se izbjegla korozija.
? Sposobnost Za Pohranu
Da biste spremili najbolji učinak za zaštitu od zamagljivanja, molim vas, ne čistite masku.Samo ostavite ga da se osuši prirodnim putem nakon čišćenja, kako bi se izbjeglo dobivanje direktne sunčeve zrake.
Koristite ? ?Podsjetnik
? Maska Sea ELF je namijenjen samo za ronjenje na površini (manje od 3 m / 10 metara).Ne nosite ga za ronjenje, ribolov na otvorenom ronjenja, slobodnog ronjenja ili intenzivnog plivanja.
? Bilo za kosu ili bradu stvaraju микропространства, koji omogućuju vodi curiti unutra.Molimo vas da ne koristite krema za sunčanje, koji uzrokuje curenje i onečišćenje morskog okoliša.
? Izbjegavajte kontakt maske s pijeskom.Pijesak поцарапает prozor svoje maske, a također može zabrtviti plovak opremom za ronjenje.
Paket Uključuje ? ?
? 1хсноркелевая Maska
? Nosač za kameru 1x Camera
? 2хводонепроницаемая Čep za uši
? 1x Torba za nošenje
? 1 korisnički Priručnik.

R

Najbolji prijedlozi u kategoriji