.

.

Alpaca Golf - Muški kardigan za golf na zakopčane sa džepovima - Vuna alpaka

Alpaca Golf - Muški kardigan za golf na zakopčane sa džepovima - Vuna alpaka

HRK 94.80
Na skladištu

To je kardigan od alpaka, koji ste toliko dugo tražili!
Muške veste za golf od alpaka se vratio i počeo bolje nego ikad!Kao što se vidi na tv-u, ovaj džemper pojavio mnogo prije emisije "Luda!", ali njegov stil je još uvijek u potražnji danas.
Alpaka u obliku uboda links debitirao u krugovima ljubitelja golf u 1950-ih godina i postala je "obavezna" свитером-кардиганом u 1960-ih, 1970-ih i dan danas.
Cardigans za golf od alpaka vrijednosti za ono što oni odlično sjede na slici, pluća, ali u isto vrijeme udobne, prozračne i udobne.Naše veste za golf na zakopčane od alpaka s втачными rukavima, pojačanim manžetama u ožiljak i zone pružaju izvrsnu slijetanje.On ima klasičnu slijetanje na srednjem dijelu i рукавам i ima džepove sa svake strane armirano-ukrasi na zakopčane.Ovaj džemper od prirode hypoallergenic, siguran za one koji pate od alergija na dlaku.On ne sadrži lanolin i ne uzrokuje svrab, kao овечья vune.
Dizajniran je i registriran pod markom Alpaca Golf je upravo ovdje, u SAD-u, podjela Inca Brands, Inc.To je proizveden u Peru u skladu sa svim pravilima slobodne trgovine.
NAPOMENA - Mi radimo sve što je moguće boje su predstavljene kao moguće autentično.Mi nismo odgovorni za pojedinačne postavke boje na računalima ili uređajima.Nudimo povrat u roku od 30 dana, ako ste zadovoljni bojom, ulaska ili stilu ili iz bilo kojeg razloga ne sviđa ovaj džemper.

R

Najbolji prijedlozi u kategoriji