.

.

Ideje za darove za muškarce od drvene ukrasne pivo šalice ručni rad

Ideje za darove za muškarce od drvene ukrasne pivo šalice ručni rad

HRK 28.11
Na skladištu

""" Drveni Smeđa Krigla Ručni Rad S Ručkom
Ova dekorativna bubalo, krigla je izrađen od zatamnjenim drveta i prekriven lakom.Lijepo вырезанная ručka nadopunjuje autentičan izgled proizvoda.
Bubalo je korisno za vas, za uređenje kupatila, saune, restoran ili pub u etničkom stilu.Proizvod će stvoriti toplu i ugodnu atmosferu i da postavi gostima svog doma na prijateljski način.
Ova krigla od punog drveta je proizveden u skladu s tradicionalnim dizajnom.To izgleda tako, kao da ga je preselio izravno iz srednjeg vijeka u našim danima.Bubalo водонепроницаема, može se koristiti za hladnog piva i ostalih pića.Naši majstori su napravili ovu šalicu teška, izdržljiv i dugotrajan.Drvo je pažljivo rezati, kako bi naglasili njegov prirodni izgled.
Prednosti :
Idealno za sve prigode : To je savršeno za bilo koju prigodu.Ova šolja je idealan za мальчишников, povijesne rekonstrukcije ili samo za gledanje omiljene tv emisije na srednjovjekovne teme.Možete pozvati svoje prijatelje na zabavu i uživati u tim krugova u jedinstvenom stilu.
Siguran hrane unutrašnjost : on je posebno razvijen od strane naših stručnjaka, u skladu s brigom o vašem zdravlju.
Karakteristike :
Unisex : da Ga mogu koristiti i muškarci i žene, i djeca mogu uživati u tom drvenom šolja.Oprez : ne odlažite drveni proizvodi uz grijanje vents jelo i ne ostavljajte ih na sunce, drvo osuši, a kasnije se mogu pojaviti pukotine.Najbolje mjesto za pohranu drvenih proizvoda - u ormariću ili na bilo kojem drugom suhom mjestu.Ne ostavljajte drvene predmete u posude s vodom na duže vrijeme.Вытирайте ih osušite ručnikom nakon svakog pranja.U Kutiji :
1 x Drveni krigla .

R

Najbolji prijedlozi u kategoriji