.

.

Objektiv Panasonic Lumix G 42,5 mm f/1,7 Power OIS sa stalak + 3 filter UV/CPL/ND8 + Kit

Objektiv Panasonic Lumix G 42,5 mm f/1,7 Power OIS sa stalak + 3 filter UV/CPL/ND8 + Kit

HRK 122.10
Na skladištu

Set uključuje :
♦ 1) Objektiv Panasonic Lumix G 42,5 mm f/1,7 Power OIS
♦ 2) Komplet HD filter Vivitar od 3 dijela s više premaza (37 mm UV / CPL /ND8)
♦ 3) Preciznost dizajn 50 " Kompaktni stalak za putovanja PD-50 PVTR
♦ 4) Preciznost dizajn, Komplet za čišćenje fotoaparata i objektiva od 6 komada
Brzi objektiv Panasonic Lumix G 42,5 mm f /1,7 Power OIS daje lijep efekt boke za više od najimpresivnijih, kreativnih kadrova.On je univerzalno udaljenost fokusiranja 0,31 m, što vam omogućuje da uživate u realnim slikama izbliza.To je kompatibilan s автофокусировкой s frekvencijom od 240 sličica u sekundi kako bi se povećala mogućnost kamere sa brzim autofokusom.Dodatne značajke : sustav unutarnje fokusiranje, stepper motor, POWER O. I. S. (optički stabilizator slike) i još mnogo toga!
Ovaj set filtera Vivitar s više premaza HD od 3 predmeta sadrži mnoštvo staklenih filtera s više premaza, koji pojednostavljuju vaš doživljaj fotografije i štite svoje objektive od ogrebotina i prašine.Uključuje filteri UV (ultraljubičasto), CPL (kružni polarizator), ND8 (neutral density) i kućište filtera.
Lagana i izdržljiva, ova preciznost kompaktni stalak dijagonale 50 inča idealan za zadržavanje kamere na gotovo bilo kojem mjestu, omogućujući vam da s lakoćom dobiti jasne trajne slike.
Ovaj set za čišćenje od 6 predmeta sadrži sve što će vam ikada trebati za pravilno čišćenje leća, uključujući воздуходувку Hurricane Air, maramice za čišćenje leća, tkaninu za leća, tekućina za čišćenje leća, zube i pamučne loptice.

R

Najbolji prijedlozi u kategoriji