.

.

Hunter 30890 Opće sredstvo za dezinfekciju zraka, Gospodara metal

Hunter 30890 Opće sredstvo za dezinfekciju zraka, Gospodara metal

HRK 21.12
Na skladištu

Osim prašine, polen i perut, koje nas okružuju svaki dan i uzrokuju alergije i astmu u više od 60 milijuna amerikanaca, zrak koji diše, također može sadržavati opasne bakterije, bakterije, virusi i plijesni koje mogu uzrokovati infekcije i bolesti.Ove čestice mogu ostati u zraku u roku od nekoliko dana.
Nije dovoljno snimiti nešto što lebdi u zraku, morate ubiti to.Ali bilo je mirno.Postoji rješenje — Total Air Sanitizer - jedini dom pročišćivač zraka koji pokupi ga i zaključavanje, učinkovito улавливая i uništavaju opasne čestice koje se nalaze u zraku, da biste zaštitili svoju obitelj.Samo sredstvo za dezinfekciju zraka kreće se više od 100 kubnih metara zraka u minuti.Njegova наэлектризованный HEPA filtar je dokazao svoju učinkovitost, улавливая do 99,9% čestica koje se nalaze u zraku, i ubijanje živih virusa, mikroba i bakterija.Drugi pročistači zraka neefikasan snimaju i uništavaju zrak.
Što Hunter Total Air Sanitizer revolucionaran korak naprijed u oblasti za pročišćavanje zraka, tako da je dizajn filtra.On dovodi struja ne samo na površini, ali i na svim dubinama filter.Bilo klice i virusi, dobio unutra filter - da li je na površini, u sredini ili na stražnjem dijelu jednog od slojevita elemenata, - zapravo su ubijeni, kao i oni dolaze u neposredni dodir s filtrom.
Agencija za zaštitu okoliša predviđa da će povećanje količine peludi i plijesni, uzrokovane promjenom klime, će dovesti do povećanja respiratorne bolesti.Sredstvo za dezinfekciju hunter ' s Total Air zadržava do 99,5% peludi i plijesni.On je također sposoban za hvatanje 99,5% svih virusa i bakterija i ubija što će se prenijeti zrakom patogeni, zarobljeni filtrom.Sredstvo za dezinfekciju Hunter Total Air više učinkovito uništava bakterije, nego pročišćavanje zraka UV ili UV-C.
O tvrtki Hunter : Povijest doma, Davno prije nego su se pojavili uređaji ili čak i naširoko koristi struju, ljudi širom svijeta broje na strop obožavatelja Hunter za pružanje hladnog udobnost.Danas Hunter kombinira svoje nasljeđe vještine 19. stoljeća s inovacijama 21. stoljeća, stvarajući stropni ventilatori neusporedivu kvalitetu, stil i performanse.Zapravo, Hunter se pobrinuo da sve proizvode za doma - stropni ventilator, pročistači zraka, ovlaživači, termostati, prijenosni navijača i navijača za kupanje - bili isti snažna iznutra, kao i izvana lijepim.
.

R

Najbolji prijedlozi u kategoriji