.

.

Svjetleće palice u rasutom stanju, 200 6 industrijski svjetlosnih palicama + 200 BESPLATNIH fluorescentne narukvice! Razne Jarke boje,

Svjetleće palice u rasutom stanju, 200 6 industrijski svjetlosnih palicama + 200 BESPLATNIH fluorescentne narukvice! Razne Jarke boje,

HRK 25.14
Na skladištu

Сияй Zajedno s američkom Markom
Pouzdan svijetle sjaj štapići veleprodaja veleprodaja nužno će postati ukras bilo koji noćni provod!Sjajni putem nas industrijski svjetleći štapići 6 " 15 mm također se koriste od strane policije i vatrogasne službe, hotelima, kućama, domovima, bolnicama itd.kao izvor svjetlosti za isključivanje svjetla, rad noću i u hitnim slučajevima, kao što je curenje plina.Našim klijentima se sviđa, da je naša svjetleći štapići svijetle i dugo sjaj.Glow With Us je registrirani zaštitni znak u Ured za patente i žigove SAD-a (matični broj 4 256 653).
Vrhunsku Kvalitetu
Светитесь s nama Proizvodi glow veleprodaja veleprodaja proizvode se od sirovina, koji je održan laboratorijska ispitivanja, u skladu sa svim zahtjevima kvalitete, kako bi se osiguralo da je intenzitet svjetline, boje su žive i trajanje sjaj prelazi visoke proizvodne standarde.Zajedno sa zvukom pakiranjem vaše zadovoljstvo je zajamčeno 100% .
Korisnička podrška
Naše su vrlo posvećeni stručnjaci službu za korisnike spreman da vam pomogne!Molimo pošaljite email ili nas nazovite na bilo koje pitanje.Odgovore na e-mailove će biti uručena u roku od 1 radnog dana.Također možete nas nazvati od ponedjeljka do petka od 9 ujutro do 5 sati po istočnom vremenu za bržu uslugu.Naš broj službe za podršku korisnicima - 714-312-0088.
Prijedlozi i savjeti
Apel : ne bacati kutije, kako bi se spriječilo pre aktivaciju.Držite štapić u vrećicama od folije dok se oni neće biti spremni za aktivaciju i korištenje.
Skladištenje : ako kutija ne koriste, укройте ih od utjecaja sunca i drugih izvora svjetlosti i pohranite na suhom i hladnom mjestu.
Sigurnost : svi naši sjajni proizvodi ne valja rasjeći, razrezati, pretjerano savijati ili progutati.
Sadržaj pakiranja
8 paketa ponekog promjera 6 cm 15 mm. Sjaj štapići, samo 200 palicama, u paketu 200 trake za izradu svjetlećih visi ogrlica
2 cijevi ponekog promjera 8"5 mm. Svjetleće narukvice, svega 200 narukvice s priključcima u torbi unutar cijevi (od 200 fluorescentne narukvice sa priključcima možete napraviti više od 60 idealna su 24-inčni sjajni ogrlica!)
.

R

Najbolji prijedlozi u kategoriji