.

.

Luksuzno double 12 Domino s točkama u čvrsti slučaju iz кожзаменителя _ Bonus srednja detalj

Luksuzno double 12 Domino s točkama u čvrsti slučaju iz кожзаменителя _ Bonus srednja detalj

HRK 141.99
Na skladištu

Uživajte u većini smještajnih igra domine sa ovim luksuznim skup od dvanaest dvostrukih pločica domina. 91 dominos punog bijele boje sa zaobljenim rubovima veličine 2 x 1 x 3/8 inča.TOČKA / PIPS boja kodiranje (favorit tradicionalnih igrača).Svaki broj predstavlja drugom bojom.Da, neki boje da će slični jedni drugima ... jer, kada se primjenjuju 12 različitih boja na male točke, to će se dogoditi.Većina igrača će moći razlikovati.
Domino dolazi u čvrsti slučaju iz кожзаменителя sa prednje kopčom.Dimenzije kućišta iznose 9 x 8 x 2 cm.Debljina stijenke kućišta je 7/16 inča.Značajno poboljšanje u odnosu na vinil футлярами, koji se mogu naći u mnogim modernim setovima dominoe.Atraktivna crna i bordo umjetne kože, s karakterističnim bijelim dekorativni šavovi.
Ovaj skup je težak 5,5 kilograma.
SVE dvokrevetne setovi od 12 domino pločice sadrže 91 костяшку domine.To je sve jedinstvene moguće kombinacije od praznog / blank, blank /1, blank / 2 do 10/12, 11/12 i 12/12 svjetla. (Za pomoć, sve dvostruke setovi 9 imaju 55 pločice domina, sve standardne dvokrevetne setovi 6 imaju 28 pločice domine)
Bonus dodatak - to je srednja ili početna detalj.Ovo se koristi pri reprodukciji određenih varijacija igre, kao što su Meksički vlak.Ništa posebno, ali je vrlo koristan.Početni dio ne stane u torbu. NAPOMENA : Iako je loše pregled .. središnji dio je definitivno u kompletu.

R

Najbolji prijedlozi u kategoriji