.

.

Skup tekućih krede markera Cohas uključuje 5 tankih markeri s vrhom od 1 mm, fluorescentnih Vodonepropusnih boja.

Skup tekućih krede markera Cohas uključuje 5 tankih markeri s vrhom od 1 mm, fluorescentnih Vodonepropusnih boja.

HRK 67.47
Na skladištu

Tekući kredne markeri Cohas Chalkboard System - to je ta ista markeri, koji dolaze u mnoge linije proizvoda Cohas.Ovi markeri su prikladan dodatak ili zamjena надписям na ploču, магнитам, stilom daske, пузырькам za razgovor i puno toga drugog.
U komplet sadrži pet tekućih krede markera, koji su полупостоянными i vodootporne.Markeri premium klase imaju tanak vrh promjera 1 mm, savršen za nanošenje tankih krede linije širine oko 1/32 inča.Vodootporna tinta markera znači da ih ne može isprati s vodom - čak i sa sapunom i vodom ili u mašini za sudove!Kada ste spremni promijeniti etikete, jednostavno koristite Windex s amonijakom ili неабразивным sredstvo za čišćenje kuhinje.Ovaj proizvod se ne preporučuje djeci.
Markeri su jednostavni za korištenje i mogu se staviti na različite površine.Besplatni uzorak učionici ploče s magnetske podloge i posebne upute za priming uključeni u svaku kutiju.Pažljivo slijedite upute.
Ziggyboard sada je postao Cohas!Još uvijek pružajući iste proizvode i usluge kupcima, koji ste naučili i svidjelo mi se, ali pod novim imenom!I osim promjena na proizvode Cohas, kupljene preko ovlaštenih distributera dostupan je jamstvo za jednu godinu!
U sigurnosti u vašem domu.Markeri imaju oznaku CE, u skladu s Pravilima sigurnosti igračaka EN-41 i imaju AP pečat s ASTM D4236.

R

Najbolji prijedlozi u kategoriji