.

.

Skup markera za tekući krede Cohas uključuje 5 markeri s vrhom svrdlo 6 mm, fluorescentnih markera za vlažne maramice.

Skup markera za tekući krede Cohas uključuje 5 markeri s vrhom svrdlo 6 mm, fluorescentnih markera za vlažne maramice.

HRK 144.66
Na skladištu

Tekući kredne markeri Cohas Chalkboard System - to je ta ista markeri, koji dolaze u mnoge linije proizvoda Cohas.Ovi markeri su prikladan dodatak ili zamjena надписям na ploču, магнитам, stilom daske, пузырькам za razgovor i puno toga drugog.
U komplet sadrži pet markera za mokro trljanje tekućim kredom.Markeri premium klase imaju долотом s vrhom 6 mm, idealno prikladan za nanošenje tankih i debelih krede linije širine oko 1/4 inča.Tinta za markera može očistiti vlažnom krpom, što znači da se lako uklanjaju vodom.Kada ste spremni promijeniti vaše poruke ili slika, koristite samo vlažnu krpu ili spužvu.Ovaj proizvod se ne preporučuje djeci.
Markeri su jednostavni za korištenje i mogu se staviti na različite površine.Besplatni uzorak učionici ploče s magnetske podloge i posebne upute za priming uključeni u svaku kutiju.Pažljivo slijedite upute.
Ziggyboard sada je postao Cohas!Još uvijek pružajući iste proizvode i usluge kupcima, koji ste naučili i svidjelo mi se, ali pod novim imenom!I osim promjena na proizvode Cohas, kupljene preko ovlaštenih distributera dostupan je jamstvo za jednu godinu!
U sigurnosti u vašem domu.Markeri imaju oznaku CE, u skladu s Pravilima sigurnosti igračaka EN-41 i imaju AP pečat s ASTM D4236.

R

Najbolji prijedlozi u kategoriji